Not known Details About عوارض رژیم کتوژنیک

اگر به خروج از رژیم کتوژنیک فکر می‌کنید، احتمالاً می‌دانید همچنان باید از منابع غلات و شکر فرآوری شده مانند پیتزا و کلوچه اجتناب کنید؛ اما لزومی ندارد از بسیاری از غذاها اجتناب نمایید.

 سوخت اصلی بدن برای تامین انرژی، کربوهیدرات است (قند یا گلوکز)؛ اما در رژیم کتو که خبری از کربوهیدرات نیست، بدن برای تامین سوخت سراغ چربی‌ها‌ می‌رود.

سبزیجات کم‌کربوهیدرات: سبزیجات سبز، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل و…

با این حال به طور کلی، این نوع رژیم کتو هم منجر به کاهش وزن می‌شود.

چاشنی‌ها و سس‌ها: این غذاها دارای شکر و چربی‌های ناسالم‌اند

در هنگام خروج از کتو باید به میزان مصرف کربوهیدارت خود توجه کنید. میزان کربوهیدرات‌ توصیه شده برای افراد، بسته به اهداف و سطح فعالیت آن‌ها متفاوت است.

آجیل و دانه‌ها: بادام، گردو، تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…

خوب، شما فقط باید یک بار وارد حالت کتوز شوید تا متوجه شوید که رژیم کتوژنیک برای تشنج رژیم کتو می تواند بر اهداف تناسب اندام شما تأثیر بگذارد. هنگامی که مصرف کربوهیدرات به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، بدن شروع به سوزاندن چربی برای سوخت می کند.

حتما بخوانید: هر آنچه باید درباره ریزمغذی‌ها و درشت مغذی‌ها بدانیم

رژیم کتوژنیک زمانی در کاهش وزن اثرگذار است که به درستی انجام شود.

برخی از عوارض جانبی رژیم کتو شامل بد بو شدن دهان (برای چند روز)، آنفلانزای کتو و بی حالی است که این عوارض کاملا بی‌خطر و نشانه‌ی وارد شدن بدن به فاز کتو است.

افرادی که این رژیم را انتخاب می‌کنند به طور میانگین تقریبا یک کیلوگرم بیشتر از افرادی که رژیم کم‌چرب دارند، وزن کم می‌کنند.

در طول ۵۰ روز رژیم، هر ۱۰ روز یک بار، پشتیبان‌‌های موسسه طراوت به اندام دکتر کرمانی، با کاربر تماس گرفته و به سوالات او پاسخ می‌دهند و بر روند اجرای رژیم نظارت خواهند داشت.

خروج از کتو چگونه است؟ افرادی که رژیم کتو داشته‌اند، به خوبی می‌دانند خروج از رژیم کتوژنیک مانند هر رژیم دیگری اگر به صورت اصولی انجام نشود، وزن کم شده را برمی‌گرداند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Details About عوارض رژیم کتوژنیک”

Leave a Reply

Gravatar